Ke makemake nei i kā mākou mau hoa Muslim i ka hoʻolauleʻa hauʻoli ʻo Eid al-Fitr!

Ma CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD, ke hāʻawi aku nei mākou i kā mākou mau makemake pumehana i ko mākou mau hoaaloha Muslim a puni ka honua i ko lākou hoʻolauleʻa ʻana i ka Eid al-Fitr, e hōʻailona ana i ka hopena o Ramadan.

I ko ʻoukou ʻākoakoa ʻana me ka poʻe aloha e wāwahi i kāu hoʻokē ʻai a noʻonoʻo i nā pōmaikaʻi o ka mahina i hala, e hoʻopiha ʻia ko ʻoukou mau home i ka hauʻoli, ka ʻakaʻaka, a me ka ʻuhane o ka lokahi.

Hoʻomanaʻo mai kēia hanana kūikawā iā mākou i ke koʻikoʻi o ke aloha, ka lokomaikaʻi, a me ka mahalo.He manawa kēia no ka manaʻoʻiʻo hou a hoʻoikaika i nā paʻa i loko o ko mākou mau kaiāulu.

I ko mākou hui pū ʻana i nā ʻahaʻaina, lawe pū mākou i kēia manawa e hōʻike i ko mākou mahalo no ka hilinaʻi a me ke kākoʻo āu i kau mai ai iā mākou.

Ma CSPOWER, hoʻomau mākou i ka hāʻawi ʻana i nā ʻōnaehana pākaukau hilinaʻi e hoʻoikaika i kāu mau hana a hoʻomaikaʻi i kou ola.Ke hoʻomaka nei ʻoe i nā hoʻomaka a me nā ʻoihana hou, kono mākou iā ʻoe e ʻimi i kā mākou ʻano o nā huahana a me nā lawelawe, i hana ʻia e hoʻokō i kāu mau pono like ʻole.

E hui pū me mākou i ka hoʻolauleʻa ʻana i ka Eid al-Fitr a ʻike i ka mana o ka hana hou me CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD.E kipa i kā mākou pūnaewele i kēia lā e aʻo hou a hoʻomau i nā mea hou loa i ka ʻenehana pākaukau.

Ke makemake nei ʻoukou a pau i ka Eid i hoʻopiha ʻia me ka maluhia, ka hauʻoli, a me ka pōmaikaʻi!

 

Eid-Al-Fitr-2024-cspower jessy


  • Mua:
  • Aʻe:

  • Ka manawa hoʻouna: Apr-10-2024